Tienerclub

Nieuwsbrief 2019-2020

 

Beste tieners,


De club gaat weer van start en we willen je weer uitnodigen voor de avonden die komen gaan. De avonden zullen in het teken staan van een leuke activiteit en avonden waarbij we ons willen verdiepen in wat God ons wil zeggen in de Bijbel. We doen dit met leuke workshops.

De avonden zijn als volgt verdeeld:

 Jongste (12 jaar: groep 8)

Oudste (13-15 jaar: middelbare school)

 4 oktober

11 oktober

18 oktober

2 5oktober: sportavond (voor iedereen)

8 november

1 november

22 november

15 november

6 december

29 november

20 december

13 december

27 december: schaatsen (voor iedereen)

De tienerclub is een onderdeel van de Hervormde Gemeente in Groot-Ammers. Op onze tieneravonden willen we met elkaar bespreken wat God in ons leven wil betekenen en wie Hij voor ons wil zijn. Hiervoor gebruiken we de Bijbel als richtlijn. We jullie tieners een vertrouwde omgeving geven om met elkaar hierover door te praten. De avonden zullen afwisselend zijn door de ene avond een workshop/Bijbelstudie te organiseren en een andere avond een activiteit rondom 't Stoplicht te doen.

De clubavonden vinden tweewekelijks plaats op vrijdagavond in ’t Stoplicht. De ene week is er club voor de jongste jaargroep (tieners uit groep 8, basisschool) en de andere week voor de oudste jaargroep (tieners uit de 1ste-3de klas, middelbare school). De tijden voor de groepen zijn: Jongste: van 19.15 -21.00 uur, Oudste van 19.30 -21.30 uur.

Naast de reguliere clubavonden ondernemen we diverse andere activiteiten. Regelmatig terugkerende activiteiten zijn schaatsen, zwemmen of sporten. Deze activiteiten vinden meestal niet plaats op een clubavond en ook de tijden van deze activiteiten kunnen verschillen van gewone clubavonden. Meestal is het zo dat we eerder vertrekken en later terugkomen bij ’t Stoplicht.

Het hoogtepunt van het clubseizoen beleven we in de zomer. De traditie is dat we de eerste week van de zomervakantie met elkaar op kamp gaan. Het kamp is van maandagochtend tot vrijdagochtend. De locatie en activiteiten verschillen per jaar. 

Hopelijk tot snel!

Vriendelijke groet, namens alle leiding van de Tienerclub

Liesbeth Hoogendijk
Voorzitter
06-45550065

Wilbert de Kluijver
Secretaris
06-46462743

Ties Mons
Penningmeester
06-52733304

Josine Visser
Bestuurslid

Ewout Schouten

Bestuurslid

Ronald Bloemendaal

Bestuurslid

Kerkdiensten

Agenda