Kinderclub

De kinderclub is voor alle kinderen die in groep 3 tot en met 7 zitten.

Elke week gaan de deuren van het Stoplicht open en wordt er een verhaal uit de Bijbel verteld. Omdat de kinderclub vooral de kinderen wil bereiken die nog niet zoveel van de Heere Jezus weten, wordt er vaak met elkaar gepraat over de betekenis van de vertellingen uit de Bijbel en wat wij als kinderen in deze tijd kunnen leren van de verhalen  en de personen uit de Bijbel. Elke week zingen we ook mooie liedjes over en voor de Heere Jezus.

Het laatste half uurtje gaan we gezellig met elkaar knutselen. We maken mooi e werkjes door middel van figuurzagen, kleien, solderen,  rubber, kraaltjes en nog veel  meer.  En als er een week niet gewerkt wordt doen we een quiz of een leuk spel.

Ben je nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om een keer op de club te komen kijken ? Ook als je niet gewend bent om naar de kerk te gaan en zit je niet op een christelijke school dan ben je van harte welkom  op de volgende tijden:

Groep 3 en 4                     :WOENSDAGMIDDAG                                  van 13.45 - 14.45 uur

Groep 5                              :MAANDAGAVOND                                      van 18.45 - 19.45 uur

Groep 6                              :DINSDAGAVOND                                        van 18.45 - 19.45 uur

Groep 7                              : DONDERDAGAVOND                                van 18.45 – 19.45 uur

In de week van 29  september  willen we met de club beginnen met een leuke activiteit. De kinderen krijgen hier nog informatie over.  Van harte welkom in het Stoplicht namens alle leidinggevende van de kinderclub.

We zijn nog op zoek naar een aantal mensen die leiding willen geven aan de kinderen. Met name voor de woensdagmiddag zoeken we leidinggevenden.

Iets voor u/jou ? Neem dan contact op met:

Voorzitter: Wilrik den Besten                                        tel. 0184-663518

Secretaresse: Anneke Verhoef                                  tel. 0184-662236

Geen agendapunten.